Udgivet af Jóannis Fonsdal, ons d. 6. jul 2022, kl. 11:14

siger Rebekka, som er 29 år og bor i Valby. Til dagligt arbejder jeg som produktudvikler i en dansk virksomhed, der laver frys-selv is og saftevand. Mine arbejdsdage bliver bl.a. brugt i laboratoriet med at lave og teste produkter, smage på al verdens is og saft, og en masse dokumentation.  

Jeg er vokset op i en kristen familie, og det at gå i kirke har altid været en naturlig del af min hverdag. For mig er kirken en vigtig del af mit kristenliv, da det er en af de måder, jeg holder min relation til Gud ved lige, både gennem gudstjenesterne og det kristne fællesskab. 

Jeg er kommet i Emdrup Kirke siden jeg flyttede til Københavnsområdet for 7 år siden. Jeg var dengang i tvivl om, hvor jeg skulle komme, men besluttede at prøve Emdrup Kirke, og så blev jeg hængende. Jeg oplevede at jeg blev taget rigtig godt imod, og blev en del af fællesskabet, bl.a. gennem en lille læsegruppe, der desværre ikke er aktiv længere, hvor vi mødtes og snakkede om bibeltekster sammen inden gudstjenesterne.  

En god gudstjeneste er for mig først og fremmest karakteriseret ved en god prædiken, hvilket jeg ofte oplever i Emdrup Kirke, og derudover gode sange – efter min smag meget gerne nogle nyere lovsange. 


Kategorier Portrætter