Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirken er til for menneskers skyld

Kirken er til for menneskers skyld
Udgivet ons d. 12. jun 2019, kl. 15:37
Portrætter

Jeg er folkepensionist og arbejder med frivilligt arbejde som besøgsven privat og i fængsel og i vågetjenesten i Røde Kors, hvor vi sidder hos døende på plejehjem og hospitaler.

Jeg skiftede for 3 år siden fra frikirken Kristent Fællesskab til Emdrup Kirke, fordi jeg savnede vores guldgrube af salmer samt orgelspil.
- Jeg nyder meget kirkens bibeltro forkyndelse og kirkens kor, det er som at høre englene synge, når de synger motetter - det er bare så smukt!
Jeg har to døtre, to børnebørn og et oldebarn. Hvis tiden tillader det, holder jeg meget af at male olie/akvarel og spille på harpe. De sidste 20 år har jeg gået på bibelskole - et brevkursus - da jeg havde travlt med at lære Gud at kende, da jeg først tog imod Jesus i en alder af 55 år.
Det er vigtigt, at vi som menighed husker, at mennesker ikke er til for kirkens skyld, men kirken er til for menneskers skyld.
For JESUS er kirken det fællesskab af troende, der på hans vegne vil opsøge de vildfarne får, finde den bortkomne mønt og omfavne den fortabte søn. - Lad os aldrig glemme det !