Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

En god, ærlig og varm atmosfære i menigheden

En god, ærlig og varm atmosfære i menigheden
Udgivet fre d. 13. sep 2019, kl. 16:54
Portrætter

Vi hedder René og Ulla, bor i et rækkehus i Islev, Rødovre, har snart været gift i 25 år og har to voksne sønner. Gennem mange år er vi kommet indenfor frikirkelivet i København.

René arbejder i perioder som lærer og har sit eget firma, hvor han arbejder som PS-konsulent for familier, der har fået et barn anbragt. Derudover læser René på DBI (Dansk Bibel Institut).

Ulla er pædagog og har i mange år arbejdet med aldersgruppen 0-6 år, bl.a som souschef.

I fritiden kan vi godt lide at gå ture, bruge tid med vores drenge, Ulla maler og skriver, og René læser rigtig meget. Vi har altid haft et stort hjerte for mennesker, der har brug for, at nogen hjælper dem og taler deres sag.

Gennem fire år havde vi en menighedsplantning i Tingbjerg. Der var mange børn og især enlige forældre i fællesskabet, hvor der var behov for både praktisk, sjælelig og åndelig hjælp.

Sidenhen har vi i næsten 3 år, været engageret i hjemløsearbejde i København K, ud fra en engelsktalende menighed. Vi havde bl.a. en café i kirkens lokaler kombineret med gadearbejde, hvor vi gik ud med en trækvogn fyldt med sandwich, kaffe, the og småkager. Vi oplevede stor opbakning, hvor mange tilbød mad, Torvehallerne leverede brød, Kofoeds Skole leverede soveposer, Genbrugsriget i Vanløse tøj, Roskildefestivalen telte og sovegrej. Det var rigtig positivt og gav mange kontakter, men manglende mulighed for at indfri behovet for sovepladser gjorde, at arbejdet til sidst stoppede.

Vi har gennem længere tid savnet at komme i en dansktalende kirke. René havde flere kontakter gennem DBI i Emdrup Kirke. Det var springbrættet til at komme her. Det er rigtig godt for os begge med dansktalende gudstjenester, og vi synes, der er en god, ærlig og varm atmosfære i menigheden.

For os er gudstjenestens opbygning med læsningerne, trosbekendelsen, fadervor og nadver er for os værdifuld. Prædikerne giver altid stof til eftertanke, og man går hjem rigtig godt og vel til mode.