Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fællesskabet rummer både sorg og glæde

Fællesskabet rummer både sorg og glæde
Udgivet tir d. 15. sep 2020, kl. 20:05
Portrætter

Navnet er Miriam Falck Rasmussen og jeg er læreruddannet. Efter med stor glæde at have undervist i mange år, er jeg nu pensioneret. Jeg har en stor familie med 3 børn, 3 svigerbørn og 10 børnebørn.

Set og ikke overset

I kirken oplever jeg det kristne fællesskab, og jeg bliver klogere på livet med Gud. Jeg er også med i en bibelstudiegruppe, hvor jeg sætter pris på det tættere fællesskab.

I Emdrup kirke mødes jeg af en vedkommende forkyndelse og der er et fællesskab, der både kan rumme sorg og glæde, hvilket jeg har haft og har brug for. Man bliver set og ikke overset!

Sammenhæng

Til gudstjenesten værdsætter jeg sammenhængen mellem læsningerne fra Bibelen og salmerne. Desuden nyder jeg musikken, som er på et højt niveau. Det er også dejligt, når nye salmer bruges i gudstjenesten. Særlig stor pris sætter jeg på Holger Lissners og Svein Ellingsens salmer. Sidstnævntes salmer er fyldt med billeder, der gør noget godt ved mig. Forleden brugte jeg salme 367 fra den danske salmebog som aftenbøn.

Gode venner

Jeg er glad for at læse og mødes en gang om ugen med en gruppe. Vi har til hver gang læst en bog, som vi taler om. Jeg er mest interesseret i bøger, der giver større indsigt og forståelse i mennesker og deres relationer.

Med et par gode veninder mødes jeg en gang om ugen til vandreture, teaterture og kunstudstillinger. Efter vandreturene spiser vi på skift hos hinanden og det er godt på den måde at dele liv med hinanden.
Jeg er også tilknyttet Danmissions integrationsarbejde på Vesterbro, hvor jeg begyndte med lektiehjælp, men det har udviklet sig til, at jeg i dag er besøgsven for en ung, iransk kvinde.